torsdag 6 september 2012

Tillfälligt avbrott


Har helt tappat bort motivationen för att skriva om något, även motivationen för att cykla har sprungit och gömt sig. Letar febrilt, men den är gömd jäkligt bra. Har haft lite tankar att skriva om insamlingar, svensk avundsjuk aka jantelag, doping och lite annat, men orkar inte just nu.

Dock om någon vänlig själ lyckas ge mig en inspirationskälla så kanske lusten kommer tillbaka, så skicka in förslag, tips etc under kommentarer så kanske jag nappar. Dock så skriver förhoppningsvis Claes något klatschigt inom kort. Tack än en gång Claes för att du vill vara med och skriva.

Hälsningar,
Fritz

3 kommentarer:

Crille68 sa...

Hoppas motivationen kommer tillbaka inom kort!
Du har ju bra förslag på ämnen att skriva om i inlägget.
Men man känner inte alltid för att skriva så du är "ursäktad". ;) ;) ;)
Kanske skulle du skriva om hur det är att tappa motivationen och hur man hittar tillbaka?
Det är kanske Hösten som kommer och trasslar till det med motivationen? Ta vara på korta soliga dagar och cykla ut i skogen och känn de underbara dofterna av hösten. Det är mysigt, för att inte tala om hur skönt det är att komma hem och ta en varm kopp och mysa till det efteråt! :)
I annat fall får du komma ihåg Regel 9! Den gör ju att man känner sig bra i dåligt väder. ;)

Cyklissa! sa...

Det blir sol i helgen Fritz, ut och cykla lite med dig! Passa på! Carpe Diem

Unknown sa...

Hoppas du hittar tillbaka till din motivation, både här och på cykeln. Jag tycker det är jätte roligt att få skriva för Cykelbloggar, så tack för jag får vara med
//Claes