torsdag 11 oktober 2012

Bevisen!

Dags att sluta flina nu!
Hej,

Nu har USADA släppt alla bevis de har mot Lance Armstrong. Jag har bara ögnat igenom lit av det som skrivits, och sedan har jag kollat på cyclingnews för att se vad som hänt med Lance:s lagkompisar.
IMHO så blir det ju grymt svårt för Amrstrong att fortsätta köra sitt mantra: Jag har inte dopat!Eller så menar han att alla som vittnat mot honom ljugit, OK att det gick bra när det bara var Landis och Hamilton. Men nu är det namn som Barry, Leipheimer, Hincapie, Vande Velde, Vaughters, Danielson etc etc.

Nä det är dags att kasta in handduken Lance, och försvinna ut i öknen som finns i Texas. Den enda som gör sig dummare just nu är han.

Ni kan läsa rapporten här: http://cyclinginvestigation.usada.org/
det jag reagerar lite på är straffet mot Leipheimer, där de i princip kräver att han skall betala tillbaka en ohygglig massa prispengar som han fått genom åren, lite tufft nu när han är i slutet av karriären. Sedan är det barry som kört för Team Sky, vilket är ett lag som hade en GRYMT hård uttalad linje när det gäller doping, om man ens funnits med i diskussionen runt doping så diskvalificerade man sig för att köra för Team Sky. Hur blev det här nu då?

Ha en bra dag,

Hälsningar,
Fritz

Inga kommentarer: