tisdag 8 januari 2013

Giro d´Italias "Wildcard" är utdelade!

Jag med Framco Pellizotti
Iag blev det officiellt vilka som får årets Wildcards till Giro d´Italia, även RCS:s övriga lopp fick sina deltagare utsedda. För mig och de flesta är det ingen nyhet att TEam Androni Giocatolli-Venezuela redan var klara för Girot, däremot var det extra glädjande för mig att se att de även fick inbjudan till Milan - San Remo och Lombardiet, lutar åt två resor till Italien i år igen =)
Däremot var de övriga laget en överraskning, eller nä kanske inte Fantini Vini, men att Colombia och Bardiani fick platserna före Katuscha och Net App var nog lite överraskande.
Caja Rujal och Europcar lär även de vara besvikna, precis som IAM Cycling där vi har "våra" två svenskar som vi kanske hade hoppats få köra Girot.

Däremot kommer Gustav och Thomas troligtvis få köra Milan San Remo och Lombardiet där IAM Cycling fått en inbjudan.

För mig var det även extra glädjande då jag igår fick infon att Androni även fått en inbjuda till att köra Tour Mediterranean i Frankrike med start den 6 februari.

Ser riktigt fram emot starten för årets Proffscirkus!!

Hälsningar,
Fritz
 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gillar du Pellizotti, den gamla fuskaren?

Fritz sa...

Japp Franco är en favorit, var redan innan strulet med UCI / CAS började. Han är ju en åkare som är väl förtrogen med Bianchi. Lite lustig historia det för Franco, han blev ju friad av det Italienska förbundet och CONI (de som vet så är det It.Förbundet och CONI ett av de hårdaste förbunden idag) , Men UCI överklagade och han blev tyvärr fälld av CAS. Han hade inga otillåtna substanser i blodet, utan det var endast hans blodvärden de gick på, d.v.s. de tyckte han hade för många röda blodkroppar.

Mvh
Fritz

Anonym sa...

Du är så blåögd så fort någon sitter på en Bianchi. Men jag är glad för din skull om du gillar honom.

Fritz sa...

Njae.. så illa är det inte, mådde ju illa när Ricco körde på Bianchi, huvaligen hemska minnen =)
Finns säkert någon annan om jag sätter mig ner och kollar ... fast Ricco var riktigt hemskt.

Mvh
Fritz =)