torsdag 17 januari 2013

IOK och glappkäften Pound

Lemond for president i UCI.. hoppas!
Ja igår var jag lätt upprörd efter Dick Pound utspel, seanre såg jag på Expressen, eller var det Aftonbladet att den svenska representanten i IOK gick ut och kraftigt dementerade det som Pound släppt i från sig.

Men man kan ju börja fundera hur IOK fungerar när en så högt uppsatt medlem släpper iväg sig sådant s**t? Trist faktiskt, och han Pound som varit hög chef inom WADA borde ju i rimlighetens namn knipa igen glappkäften speciellt med hans förflutna och hur han blundar för problemen som andra sporter har. Tror han i sin vildaste fantasi att friidrotten skulle vara ren? Hur många cyklsiter ertappades på 2012:års OS? Jag tror det var en fd sovjetåkare (ironisk) som kör bana, har jag fel där? Hur många friidrottare torskade?

Att sedan NHL vägrar skriva på att de skall gälla udner WADA:s regelverk tycker jag är rent löjeväckande, och hur kan media sälla upp och vara till sig i brallorna när de det (med all sannolihet) rör sig om en massa dopade spelare ute på isen, men om en cyklist dopar sig, då attans blir det rubriker. Jag tycker att det svenska dopingkontoret skulle kolla upp spelare från NHL när de kommer hem under off season, skulle vara spännande och se hur många av dem som INTE har testesteron eller andra substanser i sig. Även om de har kontrakt med NHL lag så måste de väl ändå på något sätt tillhöra RF och genom detta ha möjlighet att göra out of competion tester eller?

I natt kl 0300 så smäller det, då skall vi få höra sagor som är hämtade från bröderna Grims värld, för ni tror väl inte på fullaste allvar att han kommer att berätta sanningen? Skitstöveln Armstrong har ju haft över ett år på sig med hjälp från en hel kennel med advokater att förbereda sig för det här. Jag är dock förvånad att det kommer så fort, jag var ju säker på att han skulle ta med sig sanningen i graven, och det tror jag iofs fortfarande, i alla fall den HELA sanningen. I natt kommer vi få höra den tillrättalagda sanningen.

Trots det, ni andra ha en grym dag!

Hälsningar,
Fritz

2 kommentarer:

Thommy sa...

Jag tor att han kommer att berätta den sanning som gagnar honom bäst. Misstänker att han kommer att ge sig på eller rättare sagt ange någon eller några av de lite större drakarna innom cykel och UCI. Detta för att vinkla bort lite av kritiken från honom. För om man funderar lite på det så är det nog ganska klart att vissa innom UCI visste om vad han sysslade med och blundade för det. Och det är klart de har ju till uppgift att lyfta intresset för cykling, se till att sponsorer kommer dit. Och säga vad man vill om Lance så nog F.. är han bra på att skapa rubriker få upp intresset för sporten.

Fritz sa...

Absolut THommy, tror det också. Var ju inne på det tidigare, att han vill få att han var offret och genom detta bli någon form av martyr.

Det blir att ställa klockan i natt

Ha en bra dag, hemma eller på jobbet?

Mvh
Fritz