fredag 18 januari 2013

Jag hade fel!

Fuskaren och lögnaren Armstrong
I natt så ringde klockan 02:55 och jag släpade mig ner för att kolla på intervjun med Armstrong, och jag belv förvånad av att höra att han utan omsvep erkände allt. Precis allt, och inte det med att han skulle ha mutat UCI, men resten.

Så det jag trodde att han inte skulle erkänna allt visade sig vara fel, och som jag skrev på FB i natt så har vi nog itne sett slutet på den här historien. Nu lär ju stämningarna strömma in till domstolarna där folk och företag vill a tillbaka sin pengar.

Kan man ge Armstrong någon credit?? Hm svårt att komma på, men visst är det bra att han klivit ut ur garderoben, men det bästa är nog att han erkände att han betett sig som ett svin mot de som berättat sanningen tidigare, som Armstrong svarade med att stämma och göra dem till offentligt åtlöje.
Dock kvarstår faktum: han är en FUSKARE av rang och en skitstövel i mina ögon! Det han har skadat cykel genom sitt agerande är extremt graverande och höra honom säga "Jag älskar cykling" gjorde attt man skulle vilja krypa in i tv:n och strypa honom.

Nu måste man ju upp och kolla på resten av intervjun i natt... tur att man är morgonpigg =)
hälsningar,
Fritz

5 kommentarer:

Thommy sa...

Nu har jag inte änu sett programmet då Opera inte släpper ut stremen utanför USA ska leta och se om hela programmet ligger någon annan stans. Men jag måste säga att jag börjar svänga lite i denna fråga.
Självklart så har han fuskat och säkert pressat andra till det. Men han har ju rätt i att alla gjorde det (troligen inte alla men de bästa) och det är ju bevisat att det är så. Samtliga topp 10 på touren har ju åkt dit under de år som han vann. Varför ska man då bara jaga honom. Jag börjar tycka att ja han fuskade liksom alla andra och han var bäst på det. Vilket i alla fall gör honom till vinare av fuskarna och då är han väl nummer 1 ändå eller?
Antigen så slutar vi jaga honom och tar rätt på hans uppgifter och sen stryker allt eller så ska alla som var aktiva under denna beriod oxå granskas av alla dessa mundigheter och alla andra som jagat honom. Börjar bli rätt trött på allt detta,

Fritz sa...

Skillnaden är väl attmajoriteten av de andra top 10 har erkänt sitt fusk, sättet Armstrong har förnekat, jsgat de som berättat hur det var, ljugit etc gör allt då mycket värre för honom. Men du har rätt , nu glömmer vi skitstöveln och går vidare. Säsongen börjar ju nästa vecka :)

Fritz

Hopyard sa...

han har burit ett större ansvar än alla andra vinnare genom åren. Ingen av de andra vinnarna har väl haft en sån stor fanskara och en sådan stor cirkus kring sej.
Ingen av de andra vinnarna är väl i närheten av hans inkomster. Och ingen av de andra vinnarna har sålt gula band till flera miljoner människor.

Hoppas han får ett rent ekonomiskt helvete plus vinterkräksjukan

Thommy sa...

Håller inte med om att hans ansvar är större bara för att han var bäst. Alla har väl ett ansvar för att sköta sig oavsett vilken nivå eller hur bra man är. Om inte han hade vunnit så hade ju näst bästa fuskaren fått allt. Skulle då hans ansvar ha ökat?
Nä ansvaret är alltid lika stort.

Men håller med dig Fritz. Nu struntar vi i detta och längtar de sista dagarna tills det börjar igen.

Mikael sa...

Tänk hur fort det svänger för folk.
Att Armstrong var tvärdopad under sin karriär har jag varit övertygad om länge, precis lika övertygad om att exempelvis Usain Bolt är fopad han med.
Fotbollen, tennisen, den amerikanska proffsidrotten för att nämna några idrotter har minst lika stora problem som cykelsporten men där går inget massmedialt drev.
Själv känner jag ingen press över att ställa mig sida vid sida med pöbeln och ta del av skändningen av Armstrong, för i mina ögon är han bara en skitstövel av många men han har till skillnad från de flesta andra nu fått sin rättvisa.
Självklart bör han straffas ekonomiskt, han bör heller inte få tävla på elitnivå längre men om han vill ställa upp i motionslopp framledes så borde han självklart få göra det.
Han har dopat sig inte mördat någon, det är viss skillnad där.