tisdag 15 januari 2013

Kan de inte läsa?

Fuskare på rad
Ser på en massa sidor, all från CyclingNews, Expressen, Aftonbladet, Eurosport och en massa bloggar där de skriver "Armstrong erkänner doping" Jag har inte sett någonstans utöver rubrikerna på nämnda tidningar och bloggar där han verkligen går ut och erkänner dopingen. Däremot ber han Livestrongpersonalen om ursäkt för all turbulens runt honom som person och att han är ledsen för det. Men jag ser inte att han går ut och erkänner det elände han har skapat genom att dopa sig. Eller?

Visst att de citerar "anonyma"källor att han "visst har erkänt", bah, jag tror inte den där mobbaren kommer att gå ut fullt med ett erkännande, han riskerar för mycket, för oavsett vad många tror " han har tjänat tillräckligt" så risker han att förlora allt, för vad många inte kommer ihåg så oavsett hur mycket han tjänat så kan han bli stämd på varendra cent som han har på banken, Marion Jones blev stämd och bor hemma hos sin mamma nu. Ett exempel bara, tro inte att sponsorerna kommer att sitta stilla och se på hur deras miljoner inte varit till någon nytta. De kommer vilja ha tillbaka allt. Kanske inte Trek men de andra.. uj uj

Kom ihåg vad Landis blev dömd till, han fick ju en massa bidrag till att försvara sig (advokatkostnaderna) han är nu dömd att betala varendra dollar han fick i bidrag då han lurat folk att tro att han var oskyldig och genom detta måste han betala tillbaka bidragen, så kan det mycket väl bli för Armstrong, eller faktiskt så är sannolikheten ganska stor att det blir så.

Men men ta inte det här som ett försvar av Armstrong, ingen annan än jag skulle bli gladare av att han gick ut och erkände, men som sagt.. itne troligt, och skulle han mot all förmodan göra någon form av erkännande, så kommer det bli en pudel och han kommer försöka få till det hela att han blev tvingad så att han blir en martyr.

Men trots det ha en bra dag,

Hälsningar
Fritz

Inga kommentarer: