fredag 15 februari 2013

Vilken soppa!


Läser nu på morgonen att den franska antidoping byrån (AFLD ) inte kommer att göra några tester under loppet Paris - Nice. De indikerar att AFDL tappat förtroendet för UCI och dess ledning.

Det kanske är dags att Pat inser faktum och kliver tillbaka, även AOS som arrangerar några av de största tävlingarna har råkat i luven på UCI och AFDL verkar stödja dem.

Jag vet inte vilka som är de största skurkarna i den här historien, men jag lutar åt UCI.
Ullrichs hoj från TdF 2003
Noterat på fejjan: Bianchi Café & Cycles har visst fått hem en raritet som de visar upp på cafét, de är noga med att betona att hojjen INTE är til salu. Samt att man inte får provsitta den, med motiveringen att den som satt på den sist skall fortsätta var denne, vem snackar jag om då? Jo ingen mindre är Jan Ullrichs hoj från Tour de France 2003, har för mig utan att kolla att han körde på en EV4 eller kan det EV3 (har kikat på bilden och jag lutar åt att det är en EV4:a)? Jag skall i alla fall försöka ta mig dit och kika på skönheten. Undrar när Salvatore tar dit sin hoj? Han berättade ju för mig på invigningen av Cafét att hemma hos honom stod ingen mindre än en av Marco Pantanis hojjar..

Ha en bra dag,

Fritz

3 kommentarer:

Mikael sa...

Tänk om Bianchi skulle återskapa dessa EV hojar, dom är med sina rena raka linjer långt vackrare än deras nya aluramar som Impulso och Via Nirone.
En EV2 lik ram med Mercatone Unos lack i en framtida jubileumsutgåva vore något att drömma om framledes.

Fritz sa...

Mikael,
Att göa en jubileum modell av Pantanis hoj vore grymt, skall banne mig skriva til Bianchi och föreslå det =)

Jag kan hålla med om att EV2 til 4:orna var grymt snygga. + att de var ju med om att ta ett antal race etc =)

Mvh
Fritz

Stefan Lindbäck sa...

Men varför hetsa upp sig i glädje över en massa dopade cyklisters hojjar...
Missförstå mig rätt, Bianchi är dö läckra, men ställ ut en hoj som inte har ett mörkt förflutet...