tisdag 5 mars 2013

Mer om röran i SCF


Velo.se har precis publicerat en nyhet att Bauhaus som en ren konsekvens till röran i SCF har sagt upp avtalet om sponsring till cykelförbundet, Velo.se publicerade tidigare i dag en intervju med Postens ponsoransvarige där han uttryckte en stor skeptisism till styrelsen i SCF agerande under hösten och vintern.  Läs mer på www.velo.se

Jag har ju tidigare klargjort min ståndpunkt i den här frågan, och det håller jag fst vid. Alla i SCF:s styrelse bör ställa sina platser till förfogande och INTE ställe upp till nyval.
Även om jag kan tycka att en eller två kanske skulle kunna behålla sina platser så har de ändå visat ett handfallenhet inför problemen som de faktiskt i många fall skapat själva.

Några exempel: Säger upp GS kontrakt rent avtalsvidrigt. Bedriver någon form av kampanj mot just denne GS, månne i ett försök för att få denne att säga upp sig själv eller? Ryktas om ett mail där en styrelsemedlem skall ha skickat till övriga styrelse där rubriken var "Vi måste få bort bromsklossen GS" utan att kolla vidare gick visst en CC på mailet till just GS. Amtörmässigt!
Orsakar en av de största konflikterna inom svensk cykel på länge, läs sportchef, FK, GS och vissa klubbar. Hur skall det hela sluta i helgen?

Onekligen ett manus för en dokusåpa eller hur?

//Fritz

Inga kommentarer: