fredag 1 mars 2013

SCF:s styrelse försöker skylla ifrån sig

Idag så publicerade SCF ett tafatt försök till att lägga svarte petter på GS och andra (icke nämnda). I mina ögon ett fult och dåligt försök till att lägga skulden på GS Anders Karlsson, de är bl.a. "upprörda" över att han tagit semester mellan den 20 december och 7 januari... Är det kontigt eller? Har för mig att runt jul och nyår så stannar Sverige ändå, eller vill Styrelsen påstå att de arbetar för fullt under jul och mellandagarna?

Ja det finns en massa där de hela tiden ger GS skulden till det som har hänt. Dock anser jag att Styrelsen har ett större ansvar då det är DE som talar om för GS vad som gäller och sedan arbetar denne utefter dessa premisser, inget kontigt med det. Så skulden ligger hos Styrlelsen hur de än vrider och vänder på det i mina ögon.

När tre tunga tjänstemän slutar eller uttrycker skeptisism över arbetet och kontakten med Styrelsen borde kanske de rannsaka sig själva, eller är de så blinda att de inte kan se sina egna fel och brister?

Men detta är bara mina åsikter, dock bör ni ta till er allas versioner och inte bara styrelsens version då den är bara ett sätta att skydda sina egna intressen. Jag anser fortfarande att de skall ställa sin platser till förfogande på förbundsmötet.

SCF länk... klicka på läs mer så får ni fram ett pdf dokument http://iof1.idrottonline.se/SvenskaCykelforbundet/Nyheter/Egnanyheter/Styrelseninformerar/

Hälsningar,
Fritz

3 kommentarer:

Unknown sa...

Eller så talar de sanning och tror på en bättre lösning. De är ju som sagt inte operativa och fungerar inte kansliet eller inte tror att de kan klara av den nya organisationen så tycker jag att det är naturligt med avhopp.

Jag tror på en bättre framtid för Svensk cykel. För vi kan bli så mycket bättre!

Anonym sa...

Äntligen, som Fylking skulle ha uttryckt det. Nu har Anders K fått "lalla" runt i flera år utan att få någonting gjort, så det är på tiden att man sätter press på honom! Vill han inte jobba i Stockholm så tycker jag han ska säga upp sig.

Fritz sa...

Hallå kolla in intervjun med GS Anders Karlsson: http://www.velo.se/cykling/intervju-med-gs-anders-karlsson/

/Fritz