onsdag 20 mars 2013

Stor nyhet - boka in 8-9 mars 2014

Inbjudan
Hej
Som ni märker har det varit lite si och så med inlägg den sista tiden, har ju varit upptagen med ett projekt som i princip tagit all min tid. Men nu går jag ut här på Cykelbloggar och berättar om vad jag sysslat med.

Den 8-9 mars 2014 så kommer Spinnaker event hålla den första cykelmässan på våren, så varför inte starta säsongen med att komma till mässan och klämma och känna på alla nyheter inför 2014.
Vi håller på och planerar alla olika happenings som vi kommer att bjuda alla besökaren på, och jag hoppas att allt kommer att klaffa. Dock har Sweden Cycling Fair tagits emot mycket bra, trots att det bara varit officiellt ett par dagar att mässan blir av. Ett omdöme vi fick igår var: Äntligen en konsumentmässa i rätt tid på året.
Vi har redan fått montrar bokade och vi kommer inom kort börja marknadsföra de som bokar montrar allt eftersom.

Mässan kommer vi att hålla i Magasin 9, som ligger i Frihamnen, Stockholm. För de som vill se mer kan gå in på vår hemsida: www.spinnakerevent.se .

Har du ett företag eller en produkt du skulle vilja visa upp, kan du under kontakt skicka oss ett meddelande alternativt ringa så kan vi berätta mer.

Ha en fortsatt bra dag,

Hälsningar,
Fritz

Inga kommentarer: