lördag 15 juni 2013

De första har väl kommit i mål - väl?

Vätternrundan
Visst måste det vara så? Det är ju 13 timmar sedan VR statade och nu borde de första rullat över
linjen med råge. Har kollat igenom tidningarna på morgonen och inte sett några incidenter som rapporterats så kan det ha varit lugnt utefter banan? Mer rapportering kommer så småningom.
Miachel Olsson i Estland för någon vecka sedan
Michael Olsson VS Atos
Läste på Aftonbladet om hunden som gjorde att Michael Olsson vurpade på Vättern GP, enligt ägaren så är Atos en adopterad hund från Ryssland, en fd gatuhund som vet hur man skall undvika människor, detta då han varit på rymmen sedan den 4 juni. Trist för Michael bara, dock när jag läser om Atos så blir jag inte klar på om hunden slet sig från ägaren (vissa uppgifter säger så) eller om den rymde från sitt nya hem. Oavsett så är det som en skrev i kommentaren under förra inlägget Koppeltvång och ägaransvar. De skriver övrigt at de har fösökt gjort allt för att fånga hunden, undrar det jag. Finns massvis av sätt, de kanske borde lära sig hur vargjakt gick till förr i tiden, då fångar de hunden rätt så snabbt, dock kräver det ett GÄNG människor.

Fortsätt cykla
När majoriteten av de som går i mål idag så hänger de tyvärr cykeln i taket och sätter sig inte på den förrän april/maj nästa år. vansinnigt trist tycker jag. Men så är det, jag önskar bara att folk kunde tänka om och fortsätta hojja, VR är inte det ultimata målet, det ultimata målet är att du skall må bra. Om de skulle fortsätta hoja, så skulle hjärt och kärlsjukdomarna minska, de skulle orka mer då deras styrka och kondis skulle bli bättre. ALLA skulle tjäna på att de fortsatte att hoja + att ta med sig grannarna. Varför inte satsa på att åka till Italien och köra Eroic´a den 6 oktober, hojen får inte vara nyare än 87, du måste ha tidsenlig klädsel (före 87) cykelnn skall vara utrustad med korgar (gamla hederliga sådana - skor och korgar finns på Runneviks cykel/Uppsala) ramväxelreglage. Banan är grym - grus, asfalt, grymma backar både uppför och nerför. Startar du i år så får du även sällskap av Tommy Prim. =)
Jag med Fabio Felline
Androni Giocattoli-Venezuela
Det går bra för dem just nu, Fabio Felline vann andra etappen på Tour of Slovenia, med detta så bär han nu ledartröjan för loppet. I Frankrike -  Route de Sud, så hade laget två åkare bland topp 10, Giairo Ermeti plats 7 och Diego Rosa plats 10. Diego kan bli farlig i framtiden, gammal MTB åkare som sadlade om till LVG för i år, och attans vad bra han är. Varför jag skriver om detta lag? Ja de är ju "mitt" lag... bäst helt enkelt, och sedan få varenda tänka vad de vill om att de har tre fd avstängda åkare i laget =)


Ha en fortsatt bra dag

Hälsningar,
Fritz

Inga kommentarer: