lördag 15 juni 2013

En svår olycka på Vätternrundan


Det rapporteras på ett antal tidningar att en kvinnlig cyklist har skadat sig svårt, bl.a. läste jag på Jönköpingsposten att hon spräckt skallen. Sjukhusen har lämnat uppgifterna att hon är svårt skadad, detta enligt Expressen och Aftonbladet. Det jag noterade som är lite konstigt är att Motala & Vadstena Tidning INTE rapporterar om detta. Följer de VR:s linje och kommer att skriva "Det har varit en lugn runda, inga allvarliga incidenter inrapporterade" ??

För det är ett faktum att sedan nya VD:n tillträdde så står det så varje år, om man kollar på historiken, trots att många rapporterar om vurpor, brutna ben etc. Innan hon började sin anställning så rapporterade de i detalj om varje olycka. Men antingen så har alla blivit bättre (nej så är det inte) eller så är det bara SPD vurpor vi får läsa om =)

Men trots detta så hoppas jag att tjejen som ligger på sjukhuset repar sig och inte får några men av olyckan.

Hälsningar,
Fritz

6 kommentarer:

MarkkuS sa...

Hur vet man antalet olyckor? Små som stor. Jag antar att VR har sådan info, men är troligtvis inte alls intresserad att den statistiken kommer ut.

Anonym sa...

Hon - hon som skall rapportera tycker att det blir otäckt.

Anonym sa...

Hej Fritz, jag märker att du tycker att att VR inte rapporterar juste från sitt lopp. Kanske har du rätt men jag tycker att du kastar sten i ditt glashus som bara gullar med Androni Giocattoli-Venezuela med sina dopade åkare! Är du verkligen journalist och utbildad inom pressetik?
Robban

Fritz sa...

=) Visst är det så Robban, men som jag skrev i inlägget om just Androni, jag vet att de har trre åkare som har varit avstängda för olika saker (Cera, blodpass oc kokain), men att jag i just detta fall blundar, inte bryr mig, då det är laget i mitt hjärta. Ungefär som när Leksand var i blåsväder, är man ett fan som blundar man :-D

Nej jag är inte utbildad journalist. har aldrig påstått det heller, inte vad jag vet =)

Mvh
Fritz

MarkkuS sa...

Som vanligt när det saknas argumenten börjar man med personliga påhopp. Liksom den anonyme Robban gör. Lågt och fegt tycker jag.

Doping gillar jag inte, men det är inte ämnet för denna tråd.

Fredric sa...

Tycker inte att de har mörkat. Dock har rapporter kommit lite senare från Vättern runt organisationen.

mvh

fredric Björk