fredag 14 juni 2013

Vädret idag för er som kör VR + Bianchi VR GP

Motala
Idag så regnar det i Motala, dock enligt SMHI så skall det ha slutat i kväll, kl 20:00 så visar tempen +15 och molnigt. Sedan skall det vara upphåll resten av fre natt och lördagen. Kyligt i natt och på morgonen, tempen stiger sakta under dagen för att stannar runt +17/18 mitt på dagen.

Jönköping
Även Jönköping skall få liknande väder som Motala, dock när man tittar på tabellen så ser molnen mörkare ut och det kan innebär att det är blött där Tempen kl 20:00 visar på +14.. Kallt mao ha arm och benvärmare redo! Lördagen visar +10 på natten, för att på morgonen stiga til +12. Kl 14:00 på lördagen så skall det vara runt +18 oc molnit, prefekt för de som skall köra olika sub grupper.

Hjo
Där ser vädret ut ungefär som i Jönköping, någon grad varmare dock.

Med andra ord så är skoskydd, arm och benvärmare ett måste för årets upplaga, jag skulle även rekommendera långfingrade hanskar och ev en buff, speciellt för de som skall kämpa sig igenom natten. Fick nästan en idé om att åka ner med två nummerlappar på ryggen i form av två dödskallar för att markera att jag kör "svart" bara för att kolla vad folk tycker. Dock lider jag med er som skall köra nu i natt, det kommer att bli en KALL tillställning, klä på er bra, för hellre för mycket än för lite.
Michael Olsson
Bianchi - VR GP
Läser att Michael Olsson vurpade svårt igår pga att en hund knallade ut i banan när han kom farandes solo efter utbrytning, enligt rapporter så skall han ha skadat ansiktet samt att tänderna råkat lite halvilla ut. Vansinnigt tråkigt, speciellt då SM står inför dörren och Michael var ju visst en av favoriterna. Vet inte folk att det är KOPPELTVÅNG på hundar???? Michael borde försöka få tag på ägaren och stämma dem på lite pengar för sveda och värk. Vann gjorde istället Linus Dahlberg - Grattis - Lagkompis med Michael till vardags. Kul för Christan Bertilsson också då efter detta lopp innebär att han nu innehar ledartröjan för Svenska cupen.

Lycka till ni som skall köra VR!

Hälsningar,
Fritz

1 kommentar:

Anonym sa...

Koppeltvång och strikt ägaransvar.
Det jävla hundstallet som byrackan rymt ifrån borde få stå för alla skador hunden ställt till med oavsett hur snäll han tydligen ska vara.
Hoppas verkligen att de fått tag i honom innan loppet startadeoch att folk fattar hur stor skada en kollision med cykel kan orsaka.