lördag 22 juni 2013

Jag har löst frågan - SCF:s nya GS!!


Generalsekreterare

Idag när jag för ovanlighetens skulle stack ut på en runda på en av mina MTB:er så kom jag att tänka på vem som skulle passa som Generalsekreterare för SCF. Då dök det upp ett namn som jag tycker är som klippt och skuren för det jobbet. Vem då? Men självklart Fredrik Ericsson! Dock så vurpade jag på MTB:n just när jag kom på det där, så det får du igen för vid tillfälle Fredrik! :D

Varför då?
Återigen självklart. Han har bred kunskap om de flesta disciplinerna inom SCF, har egna erfarenheter som åkare, både på LVG och MTB. För MTB har han ju tom varit Förbundskapten. Han har en tillfällig bas i en "håla" nära Sthlm. Utbildning har han, samt att då han driver ett företag så känner han till arbetsregler, skatter etc. sånt som en annan tycker är "boring" =) Men det största pluset är nog ändå att han är respekterad och omtyckt i "alla " läger för oss cyklister, cyklisterna skulle även med detta äntligne få en röst inne på kontoret, som förstår resonemanget. Utan att för den delen kräva att "du är ju en av oss" .

Headhunta
Nä med detta så tycker jag problemet är löst, även punkten att arbetsplatsen är i Sthlm, det MÅSTE gå att lösa. Det gick ju utmärkt med Sportchefen, varför inte då med GS. Vi lever i 2013 och med alla möjligheter till kommunikation etc så måste det gå att lösa. På sin höjd tycker jag att det borde räcka med max 2 dagars närvaro på kontoret i veckan , och då har vi återigen punkten at Fredrik har en bas nära stan.
Så nu är det bara för SCF att headhunta Fredrik, jag skickar fakturan för förarbetet. ;)

Tänk efter före
Hoppas ni annars har haft en trevlig midsommar, min tillbringades hastigt och lustigt i Blekinge och Köpenhamn, tyärr vågar man ju inte skriva sådant på FB eller bloggar längre då det kan innebära att HELT FEL personer får kunskap att man är 900km hemifrån. Kan ju vara bra för er att tänka på det också, speciellt nu när det är semestertider.

Ha en fortsatt trevlig helg!

Hälsningar,
Fritz

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag lägger min röst på Vacchi. Nyskapade, insatt, respekterad i cykelsverige och drivande.

Ravin sa...

Du har rätt i att Fredrik är uppskattad av alla, frågan är om han är en tillräckligt erfaren byråkrat för att bli kontorschef.