torsdag 22 augusti 2013

Idag var det tufft!

killarna under etapp 3 Foto (c) Baltic Chain Tour
Kollar nu igenom vad som har hänt på andra sidan östersjön och konstaterar snabbt att killarna har haft det jobbigt idag. Det gick inte alls deras väg. Dock var etappen riktigt elak, bl.a. innehöll den en riktigt tuff klättring, och både Christian och Marcus är ju inte direkt några klättrar av den rangen att de kan utmana de bästa klättrarna.

Med dagens etapp rasade tyvärr Marcus ner till 5:e plats i ungdomstävlingen, 55 sek efter nuvarande ledaren. I totalen så föll han ner till 17:e plats, 1,05 min efter ledaren, och just nu bäste svensk. Dock har jag stora förhoppningar för morgondagens etapp och jag tror at de kommer köra stenhårt för att hämta in lite av försluten de gjorde idag.

Svennesponsring
Ni har kanske sett hur jag bett om pengar, eller nej jag bad inte om pengar, jag bad att ni kunde höra av er och så skulle ni få kontonr och föra över önskat belopp till killarna. Har fått besked av Christian att pengarna kommit in, och jag häpnar över er generositet!
Roald K och Lars H, ni är banne mig bäst,... jag rodnar när jag fick höra vad ni förde över och vad jag förde över i jämförelse. Extremt trevligt, Killarna tackar extremt mycket och de uppskattar det väldigt mycket!

Ett extra tack till dig Lars som myntade uttrycket "Svennesponsring" Det är något jag skall fortsätta använda, och tänk om alla kunde tänka som er två! Stort tack än en gång, jag vidarebefordrar era mailadresser till Christian, och ber honom vidarebefordra dem till de andra killarna så kan de tacka er personligen.

Vilka människor det finns i cykelsverige wow! =)

Hälsningar,
Fritz

Inga kommentarer: