måndag 16 september 2013

Skulle du vilja att den blev din?

Den kan bli din!
 Ge ett bud på ledartröjan
Christian Bertilsson vinnaren av den Svenska Cupen (Elit-Herrar) har varit generös och snäll nog att skänka en av sina ledartröjor (signerad) från Swecup till mig för försäljning, då han är så grymt trevlig och snäll så fick han bestämma till vad pengarna som ev. denna tröja kan inbringa för summa skulle skänkas. Med detta så bestämde han att alla pengar som denna tröja kan dra in skall skänkas till Ride of Hope/Barncancerfonden.  Tröjan är i storlek M. och av fabrikatet Kalas.

Stort tack Christian! Foto (c) Christian Bertilssons blogg
Upp till dig
Så nu är det upp till Dig hur mycket pengar du tycker tröjan är värd och hur mycket pengar Ride of Hope skall få. Alla bud skickas till mig och jag redovisar det högsta budet längst ner i varje inlägg fram till och med "auktionens" avslut. För att ge alla tid och chans att hinna se detta så har jag bestämt att auktionen håller på tom den 15 oktober kl 23:59:59.

Unik möjlighet
Denna tröja är unik, OK OK.. det finns så många som det var cuptävlingar, dock har Christian majoriteten av dessa och att få de övriga vinnarna att släppa iväg deras exemplar tror jag blir svårt, så att komma över denna bit av cykelhistoria/relik är rätt så unik.

Resultatlista för cupen
Från www.SWecup.se har jag hämtat lite info, för att även passa på och lägga upp Christians resultat under 2013:s års cuptävlingar, och här är listan:

14 april: Östgötaloppet - 4:a
13 juni:  Bianchi Vättern GP - 5:a
30 juni:  Västboloppet - 3:a
20 juli:   Ringenloppet - 10:a
3 augusti: Kalmar GP -  1:a
8 september: Anundsloppet - 15:e

Tvåa i den svenska cupen är Marcus Johansson - CK Hymer med 98 poäng, vann gjorde Christian med sina 117 poäng. Christians lag Team People 4 You / Unaas Cycling vann även lagtävlingen med sina 246 poäng, även där ser vi CK Hymer på 2:a plats som samlade ihop 212 poäng.

Alla bud skickas till: cykelbloggar(a)spray.se sprid gärna denna auktion på din blogg eller andra social medier så att så många som möjligt har chansen att vara med och buda. Det är ju för Ride of Hope:s skull + att du får en tvärläcker tröja.

Hälsningar,
Fritz

Inga kommentarer: