måndag 11 november 2013

Är det fler som noterat detta?

Det här hoppas jag slippa se den här vintern, snön alltså!
Har den senaste tiden noterat att Blogspot och deras funktion där man lägger upp bloggflödet inte fungerar så bra, skall väl poängtera att det är bloggar som är skrivna med Wordpress som Blogspot har problem med.  Trist utveckling, kan det vara så att Blogspot försöker försvåra för wordpress eller är det så att deras verktyg inte är optimalt. Eller kan det var så att just Wordpress har problem med sin feed?

Ni som har just dessa svårigheter, med att just Din blogg inte syns, meddela mig antingen genom att skicka ett mess på Cykelbloggars Facebooksida alternativt lägg upp en kommentar här.

En blogg som jag har det här problemet med just nu är Cykel Hannahs cykelblogg, Ni kan kolla in hennes blogg här , för en vecka sedan var det Cykla Mera som strulade (bägge skrivna med Wordpress).

Utöver detta så måste jag bara berätta att jag och Erik var ut på ett j-igt tungt pass i går på våra MTB:er, jag var helt slut och slocknade i soffan. Fast det var skoj att komma ut igen och slippa spinningsalen, resten av idag skall jag tillbringa med att bygga badrum.

Ha en bra dag

Hälsningar
Fritz

1 kommentar:

Wicke sa...

Hej Fritz

Kolla ditt PM i Happy

// Wicke