fredag 8 november 2013

Sitt still i båten!

Ta´re lugnt ta ett toy!
Nu börjar frågorna om någon som vill sälja ett startbevis till Vätternrundan dyka upp på allvar, de började redan samma dag som biljetterna släpptes iofs. Men! Trots alla råd om att ta det lugnt så verkar folk vara grymt stressade över att ev. bli utan startbevis.

Nu en gång för alla hoppas jag att de kan ta och slappna av, sätt er ner i båten och VÄNTA, jag tror ingen som (verkligen) velat köra det där loppet har blivit utan startbevis. Om de slappnar av, väntar till att transferfönstret för namnbyten öppnar, för att köpa ett bevis i dag hjälper inte dig som köpare, namnbyten kan BARA ske under en viss tid under våren (tror det är april).

I alla fall inför öppnandet av namnbyten så svämmar formligen alla köp och säljsiter ÖVER med erbjudanden om startbevis till salu, ju närmare stängningen av transferfönstret dessto billigare blir startbeviset, inte ovanligt att de säljs UNDER inköpspris. Efter att möjligheten till namnbyte stängs så fortsätter desperata säljare få tillbaka lite pengar och säljer de mellan 250-500:-, dock och det skulle inte förvåna mig ett dugg när det gäller VR:s organisation, så är det inte tillåtet att köra loppet i någon annans namn, du kan bli "avplockad" nummerlappen om du blir påkommen, de kan inte hindra dig att köra loppet (vägen) dock utan service.

Så snälla, köp inga startbevis till överpriser, det är dyrt nog som det är, vänta tills i vår och köp dig bevis då. Jag är dock förvånad att inga annonser om startbevis har kommit ut på typ Blocket ännu. Men det kommer, garanterat!

Med detta önskar jag er alla en trevlig helg,

Hälsningar,
Fritz

Inga kommentarer: