måndag 25 november 2013

Stor utförsäljning - Team Vacansoleil -DCM

Dags att fynda?
Ser en uppdatering på fejan som verkligen är deprimerande, speciellt för ett Bianchifan som mig. Nu när Vacansoleil lägger ner skall allt väck, de skall ha en stor "loppis" där allt från Teambuss, bilar, cyklar, komponenter, däck ja allt skall bort. Nu är det ju inte bara för att jag är Bianchifan jag tycker det är tråkigt utan även för att ett Worldtour lag försvinner.

Google översättning var inte toppvässad när jag gjorde översättningen, men jag tror de flesta förstår vad det står:

- Uppdatera sälj händelse -

Syftet var att ytterligare publicera material som finns, en lista i veckan, men det är ganska lång. Den innehåller slutföra off provcyklar väg-och tid, däck, slangar, sadlar, pedaler, elittränare, sport nutrition, komponenter och kläder.

Eftersom det inte finns mycket personal är tillgänglig för tjänsten Naturligtvis kan du inte sammanställt denna lista i god tid och få publiceras. Vi ber om ursäkt.
Vi ger också att allt går ut genom dörren till fasta priser. Vänligen betala kontant.
Du är välkommen från 09:00 till Rucphense Jobb 54a i sippy.
Vi ber alla fans att följa parkeringsregler och närboende inte vara olägenhet
.
Team Vacansoleil-DCM
Nåja det blev två år för Vacansoleil på Bianchi, det blev några häftiga lopp och segrar, men allt bra har sitt slut och nu förpassas Vacansoleil in i historieböckerna, Tack för de två år vi fick nöjet att följa er.Nu hoppas jag bara att Arja på Vacansoleil kommit ihåg att lägga undan en Bianchi Impulso åt mig, annars blir det en riktigt mörk december för mig =)

Ha en bra kväll

Hälsningar,
Fritz

2 kommentarer:

Peter Hampus sa...

Trist! Kommer Bianchi att sponsra något annat world tour lag 2014?

Fritz sa...

Japp det gör det Peter, Team Belkin kommer under 2014 att köra på Bianchi, spännande speciellt då cyclingnews idag publicerat en intervju med Gesink som tänker satsa hårt på Touren. Sist en Bianchi stod överst på podiumet på Touren var 1998 och vi vet ju alla vem det var då = Pantani =)

Med vänlig hälsning
Fritz