söndag 1 december 2013

Var rädd om prylarna!


De flesta som sticker ut och hojar sommar som vinter brukar väl minst ha sin mobil samt lite pengar och hemnycklarna med sig i ryggfickan. Men hur förvarar ni dem i ryggfickan?

Har ju sett många som speciellt petar ner sin mobil i ryggfickan utan eftertanke, ingen som noterat kondensen på den efter att ni kommer hem? Jag vet att speciellt Apple har någon form av fuktdetektor i sina mobiler, så slutar den fungera p.g.a. fukt så gäller inte garantin.

Men det är hur enkelt som helst att avhjälpa det här problemet, det är bara att peta ner sin mobil, pengar och hemnycklar i en fryspåse, vika den runt grejerna och voila så är det ingen fukt på dem oavsett hur långt och länge du kör. Jag fick sedan jag köpte strumpor hos SMS Santini en speciell liten strumppåse som är perfekt att förvara mobilen och andra saker i, det som är bra med den är att den har en liten dragkedja som gör att jag kan försluta hela påsen.

Varför jag skriver fryspåse är just att den sorten har lite tjockare plast till skillnad från vanliga förvaringspåsar och är tillverkade att stänga ute fukt och annat (i frysen) därav att de är ypperliga att ha grejer i när man sticker ut på en runda.

Det finns säkert tillverkare av olika förvaringsgrejer för typ mobil etc, men jag tror inte att de kan slå priset av en fryspåse, men däremot är nog deras design 1000 gånger bättre.

Ha en trevlig kväll, jag skall själv strax mumsa i mig lite av Karins nybakade bullar... mumma!

Hälsningar,
Fritz

3 kommentarer:

Mazze sa...

Precis Fritz!
Jag har sett det jag också, själv kör jag med en specialbag för mobilen köpt för nått år sen men som fortfarande håller ihop bra och dessutom inte släpper in fukt!
Där huserar mobilen och visa-kortet. Smart kardborre stängning så de gånger jag vill lyssna på musik så går det utmärkt att leda ut headphone sladden också...

Erik sa...

Jag har valt en tåligare telefon just med tanke på detta. Funderar på ett uppbyte snart, så fall blir det Caterpillar B15 som verkar tålas att idrotta med.

Mvh
Erik

Erik sa...

Jag har valt en tåligare telefon just med tanke på detta. Funderar på ett uppbyte snart, så fall blir det Caterpillar B15 som verkar tålas att idrotta med.

Mvh
Erik