fredag 24 januari 2014

Kraftwerk var riktigt bra!

We are the Robots, öppningsakten
Efter önskemål så kommer härmed en liten recension av gårdagens konsert med Kraftwerk.
För ett erfaret Kraftwerkfan så innebar konserten inga nya detaljer, de levererade precis det som man väntar och önskar sig. Dock så tyckte jag mig se att gänget uppskattade konserten, de log och "diggade" alá Kraftwerk (inge Freddy Mercury där inte).
Tour de France
Lite ovanligt dock var det och se alla i publiken med 3D glasögon, typ den varianten man hade på tidigt 80-tal, såg nästan lite komiskt ut. =) För mig var konserten bra igenom även om jag hörde röster som "sömnpiller" när Autobahn och Trans Europe Express (TEE) spelades, även om jag inte tycker att Autobahn är deras främsta melodi så har den sin charm, den låg ju tom 1:a på USA listan då det begav sig 1974. Men de största minnena är nog "Fun to Compute", "Computerlove", "Tour de France" och "The Robots".

De som åker till Dalhalla i sommar kommer inte att bli besvikna, 1,55 tim med Kraftwerk var en energiboost som heter duga. De startade på uret 22:00 och de tackade för sig 23:55.

Tror jag skall boka in Dalhalla även jag.

Hälsningar,
Fritz

1 kommentar:

Dennis sa...

* thumbs up *
Det låter bra.


Kvicka dig att boka om du ska till Dalhalla, för det var inte särskilt många platser kvar när jag köpte mina för ungefär en månad sedan.
Men det går väl annars att få tag i via researrangörer, misstänker jag.