lördag 4 januari 2014

Vätternrundan och Devolder

Sitter här och försöker komma på saker att skriva om, var skall jag börja?

OK jag vet att ni (några i alla fall) gillar att jag skriver om Vätternrundan, ett ständigt återkommande ärende hos mig, och JA jag vet att jag egentligen inte får skriva något om detta då jag inte har kört loppet, enligt som en sa till mig. Men som jag sa till en annan polare och även som han (har inte heller kört VR) tycker, det är nog inget fel på själva loppet utan mer organisationen och hur de agerar, nu menar jag inte att de är elaka, dumma etc. de som arbetar på VR, de är säkert tvärtrevliga över en öl eller en kopp kaffe, utan mer hur de tänker när det kommer till själva loppet. För där har de missat ett gäng saker om vi använder ett Internetuttryck IMHO.

I alla fall, det senaste och som har hållet på ett tag nu har sett en viss irritation över det på några sidor, är att efter att folk anmälde (de som lyckades få en plats) sig och betalade, de fick sin bekräftelse och startgrupp, detta gäller även de som betalade 300:- mer för att få den där "förbokningen" och "garanterad" plats etc. Men se där et tag senare hör VR av sig till dem och berättar att deras bokning och bekräftade startgrupp är flyttad, så t.ex. du kanske tycker du hade tur och fick en bra starttid (kl 03:30 och framåt) men av någon outgrundlig anledning så tycker nu VR att du skall starta 01:20 istället. En viss försämring för de startande eller hur? Jag kan förstå irritationen hos de som drabbats, jag skulle själv bli tvärförbannad.

Är du drabbad av detta? Berätta i kommentarsfältet i så fall.

Om man tittar lite på att hoja nu i januari så kan man ju lugnt säga att vädret är helt OK, enligt mig så får det vara så här ända fram till att våren tittar fram, dock så har vi ju de värsta grismånaderna framför oss och sådan tur kan vi väl ändå inte ha att det fortsätter så här väl? Jag har gnetat lite i alla fall och skoj är det, visst att man blir skitig etc, men man har ju vatten och kranarna och pellets i pannan så vatten både kallt och varm finns så vad är din ursäkt för att INTE hoja ute nu?
Det här är min nya ögonsten i samlingen
Min (h)julafton var ju igår, vilken skönhet som ramlade in hos mig, OK jag trodde att jag skulle få en CV och att den skulle ha använts av Flecha, nu blev inte riktigt så, men en Infinito använd av Steijn Devolder är inte dumt det med. Nu väntar jag för tillfället på vevparti, styre och styrstam som skickar från Team Vacansoleil när som helst. Tänkte ju sätta campa super record på hojen, men då det är en 2012 års ram och på den tiden var Vacansoleil sponsrade av Shimano så det blir Dura Ace växlar och reglage istället. Bromsarna blir som styret, vevparti och styrstammen d.v.s FSA K-Force Light.

Skall bli spännande och se hur min häck tycker om San Marco sadeln. Nya erfarenheter nytt år som det är. Kör ju annars bara på Fizik Arione

Ha en bra dag

Hälsningar,
Fritz

Ps. Är du med i en cykelklubb och du har sett att din klubb inte har anammat erbjudandet Skandisloppet har för er, hör av er till mig fritz.olsson@skandisloppet.se så skall jag berätta mera Ds

2 kommentarer:

Reportagebild sa...

Min ursäkt att inte cykla är återkommande knäproblem. Du råkar inte känna till nån specialist i Uppsala?

Jag var till husläkaren och det var helt meningslöst.

/Freddo

Fritz sa...

Hallå Freddo,

Trist med knäproblem, speciellt om man vill cykla, för oss cyklister är ju ens knän sådär halvviktiga =)

Har blivit tipsad om Idrotts Skadecentrum av andra, kolla med dem och hör om de kan hjälpa dig

http://www.idrottsskadecentrum-ua.se/

Lycka till och hoppas det löser sig

Med vänlig hälsning
Fritz