onsdag 12 mars 2014

Är du anmäld till Skandisloppt Grattis!

Marcus Ljungqvist och Michael Olsson
I ett led för att ge tillbaka mer till de deltagare som tänker köra någon av distanserna på Skandisloppet, har vi på UNT Bike Weekend ordnat så att ni kan komma och cykla tillsammans med regerande svenske mästaren Michael Olsson men även den tidigare trefaldige svenske mästaren Marcus Ljungqvist.

Den officiella inbjudan ser ut på följande sätt:

| UNT BIKE WEEKEND | CYKLA MED SVENSKA MÄSTARNA MARCUS OCH MICHAEL | Är du anmäld till Skandisloppet? Grattis! Då har du chansen att cykla tillsammans med förre och regerande svenska mästarna i cykling, Marcus Ljungqvist och Michel Olsson! När? Den 12 april i Uppsala. Vi räknar med två timmar i sadeln innan vi bjuder på fika och sedan kan du delta i en frågestund/seminarium  med Marcus och Michael. Kostnad? Ingenting! 

Om du är anmäld till Skandisloppet och vill cykla med Marcus och Michael anmäler du ditt intresse genom att mejla
fritz.olsson@skandisloppet.se. Sista anmälningsdag är 5 april. De 200 först anmälda sig får nöjet att delta - först till kvarn får först mala.
Välkomna till Uppsala Slott den 12 april kl 10:00!

Marcus Ljungqvist har sedan 1998 varit internationellt proffs i flera stora lag. Han avslutade sin aktiva karriär som cyklist 2009 för att bli sportdirektör i ett världens bästa cykellag - Team Sky, som vunnit Tour de France två år i rad. Marcus var individuell svensk mästare 1996, 2001 och 2009.

Michael Olsson har varit proffs i svenska continentallag som Cykel City och People4You.  Hösten 2013 var han stagiare, d.v.s på provkontrakt, i World Tourlaget Argos Shimano. Nu är han proffs i det norska continentallaget Team Ringeriks-Kraft. Michael är regerande svensk mästare.

Anmäl dig till detta och få ut mer av din startavgift till loppet, det kommer bli en trevlig tillställning och vi kommer att cykla under devisen "Alla skall med" så var inte rädd att det kommer bli en hets och höga hastigheter. Innan och efter start kommer det finnas möjlighet till mingel och få några ord med Marcus och Michael.
  För att sedan avslutas med lättare fika och ett litet seminarium och frågestund med Michael och Marcus.

Varmt välkomna!

Hälsningar
Fritz

Inga kommentarer: