torsdag 6 mars 2014

Vad håller hockeyförbundet på med???


Jag återvänder till hockeyspelaren Bäckström  efter att ha läst en artikel i aftonbladet, vad de beskriver är att tre kronor mer eller mindre blivit hotade av NHL och NHLPA (den senare är spelarnas "fackförbund") att de måste agera och ge Bäckström ett "alibi" och offra en annan, i det här fallet Tre Kronors läkare. Som vanligt handlar det om pengar, hockeyförbundet får visst 250 000:- i transferpengar för varje åkare som drar iväg till NHL. Man börjar ju förstå varför visa förbund är rikare än andra förbund (läs SCF :D ) .

Nåja oavsett är ju den här troligtvis smutsigare än vad vi egentligen vet, för de som vill läs artiklarna klickar här för aftonbladet och för att få läsa NHL:s chefsjurist dementi klickar här .

Förvånande nog så var det rätt så tyst om Uppdrag gransknings "avslöjande" i dagens tidningar, det känns lite som när Frankrike avslöjade de som hade "mystiska" värden under Touren 1998, att komma 12 år i efterhand känns lite magstarkt, att de sedan väljer att inför programmet halvt som halvt peka ut ett par åkare r ju bara för att skapa rubriker, och de borde väl ha kollat upp Aco:s anledning först då det verkar som att hennes sjukdom har varit allmänt känd. Nä faktiskt har Uppdrag granskning förlorat mycket på de här två programmen som de gjort om doping problematiken, de har uppenbart haft fel rådgivare och "källor" och med det så har de förlorat en stor del av sin trovärdighet.

Vad tycker ni?

ha en bra dag
Fritz

1 kommentar:

Unknown sa...

Jag tycker att UG hade gjort ett bättre jobb med detta programmet än det första. Och det visar vilket viktigt arbete wada (mfl.) har gjort och har framför sig.