torsdag 9 juni 2011

Hallelulja... nu är cykeln frälst!

Oj! Var på sonens skolavslutning nu på förkvällen, och se vad som hände! Det trodde jag inte att jag skulel få se i en kyrka tillhörande Svenska kyrkan, men prästen Mikael tog fram en splitterny racer av märket Giant, han berättade att han hade varit i Uppsala och köpt den tidigare idag. Prislappen satt tom kvar på hojjen.

Så nu är väl cykelsporten frälst också eller vad säger ni? Nu tyvärr kan ju jag informera att jag är ateist, men ändå ger en sådan gest från en präst mitt stora gillande och respekt. Han är ju inte direkt en svartrock av den gamla skolan. Men han var ju visst med i Anna Skippers program "Du är vad du äter" i vintras, och mediavan är han ju sedan barnsben då han är son till den för de flesta Bengt Bedrup. Nä Micke, du har gjort att jag har fått respekt av mig, och det är ovanligt att jag kan säga att jag har respekt för en präst har bara skett två gånger tidigare i mitt liv.

Ursäkta den dåliga bildkvaliten, ville bara visa att han verkligen cyklade ut ur kyrkan

Tilläggas att Silva och jag la oss direkt på rulle efter att han cyklat ut ur kyrkan och "värvade" honom till våra träningar på måndagar och torsdagar. Skall bli skoj och "skola" honom.

Ha en fortsatt bra dag,

Hälsningar,
Fritz

1 kommentar:

Åsa sa...

Haha! Coolt!